Obleke za deklice, ki radi blestijo! 0
Obleke za deklice, ki radi blestijo!

Vsak starš ve, da so otroci različni - nekateri so skromni in tihi, drugi pa samozavestni, radi so v središču pozornosti in ... želijo zasijati! Za take male zvezde je vredno izbrati stilizacije, ki jim bodo pomagale, da se bodo počutile ne samo lepe, ampak tudi izjemne.

preberi več »
Kako obleči deklico na poroko v hladnejših dneh? 0
Kako obleči deklico na poroko v hladnejših dneh?

Poroke običajno načrtujemo z veliko predhodnim časom. Včasih to lahko traja do dve leti! Zato je težko predvideti, kakšno bo vreme na tisti konkretni dan. Poroke so običajno organizirane v pomladnih, poletnih in zgodnjih jesenskih sezonah. Toda tudi takrat vreme rado pokaže svojo muhasto stran. Dan poroke lahko postane hladen, deževen in vetroven. Kot pravi znani rek: takšno je naše podnebje.

preberi več »
Družinski foto termin - Kaj naj otroci oblečejo, da bodo slike izgledale čudovito? 0
otroške obleke, obleke za punčke, obleke za puncke, oblekice za puncke, otroske obleke, dekliške obleke, unikatna otroška oblačila, otroške obleke za punčke

Ste načrtovali družinsko fotografiranje pri fotografu? Odlično! Takšne fotografije so odlična ideja za ovekovečenje trenutkov, preživetih skupaj. Zagotovo boste večkrat pregledovali družinske albume in s hrepenenjem se spominjali teh neverjetnih trenutkov. Tudi takrat, ko bodo vaši otroci že poleteli iz gnezda, da bodo spoznavali svet na lastno pest.

preberi več »
Katere dodatke za stiliziranje izbrati za deklico? 0
trakovi za lase, trak za glavo, sponke za lase, sponka za lase, otroške hlačne nogavice, otroške nogavice, otroske hlacne nogavice, otroške dokolenke, nogavice do kolen

Želite, da vaša hči izgleda najlepše v izbrani obleki za deklice? Dodajte ji modne dodatke! Dovolj je že ena zapestnica ali zanimive nogavice z bombažki, da se popolnoma spremeni videz. Preizkusite, igrajte se z modo in ugotovite, kateri dodatki bodo najbolje ustrezali značaju vašega otroka.

preberi več »
Kakšno velikost oblačil izbrati za otroka? 0
Kakšno velikost oblačil izbrati za otroka?

Verjetno se ti je že zgodilo, da si kupil oblačilo za otroka prek interneta - na primer elegantno obleko za deklice v velikosti 134 - in se je izkazalo, da ima prekratke rokave ali da je preozka v pasu. Nakupovanje je še posebej težavno, če ne moreš takoj preizkusiti oblačila na otroku, ampak moraš verjeti proizvajalčevim zagotovilom.

preberi več »
Kako obleči fanta za poroko? 0
Kako obleči fanta za poroko?

Če gre za izbiro obleke za deklico na poroki in poročne sprejeme, se zdi, da je izbira očitna - dovolj je elegantna obleka za posebne priložnosti, lepi čevlji in končano! Vendar ko gre za izbiro za dečka...

preberi več »
Katero obleko izbrati za dekliški prvi rojstni dan? 0
oblačila za dojenčke, oblačila za dojenčka, obleke za dojenčke, otroške obleke za posebne priložnosti, otroške obleke, elegantne obleke za otroke

Gledaš svojo malo hčerko in se sprašuješ, kdaj je čas minil? Šele nedavno si držala v rokah majhno dojenčico, zdaj pa tvoj otrok intenzivno raziskuje svet in skuša narediti svoje prve korake. To je izjemno obdobje, eno izmed njih - prve rojstne dneve tvojega otroka! Praznujte tako, da si jih boste zapomnili čim bolje.

preberi več »
Kako organizirati slovesnost prvega obhajila? 0
obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo

Prva sveta obhajila je pomembno dogajanje v življenju otroka. Ob strani celotnega sakralnega vidika, je to običajno prva tako velika zabava v njegovem življenju, med katero je pozornost popolnoma usmerjena v malčka. Organizacija praznovanja za družino in izbira obleke za deklico za obhajilo sta pravi izziv. Vredno je dobro pripraviti se na ta dan, da boste imeli čudovite spomine.

preberi več »
Vloga malih družic na poroki 0
obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti

Majhne deklice si želijo postati družice na poroki. Tak se počutijo cenjene in pomembne. Če imate v vaši družini ali med prijatelji deklico v starosti od 3 do 9 let, jo lahko prosite, da igra vlogo Male družice na vaši poroki.

preberi več »
Na kakšen način vključiti otroke na poroki in zabavah? 0
obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo,

Otroci navadno pri odraslih vzbudijo topla čustva in na obrazih narišejo nasmeh. Še posebej ob priložnostih, kot so poroka in poročno slavje, je njihov pogled ganljiv. Poleg tega takšni trenutki navadno ostanejo v spominu gostov. Če imate otroke v družini, je vredno, da jih vključite v pomoč med tem pomembnim dnem.

preberi več »
Jak obleči otroka za posebne priložnosti? 0
obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo

Dete, tako kot odraslemu, ni dovolj ena elegantna kreacija. V teku leta bo namreč sodelovalo na slovesnostih različnega značaja - manj in bolj slovesnih, v šoli, v krogu družine ali prijateljev. Dobro je, da obleka za deklico odraža ta značaj in da otroku daje občutek samozavesti in svobode.

preberi več »
Jak obleči deklico za poroko? Kaj bo modno v sezoni 2023? 0
Jak obleči deklico za poroko? Kaj bo modno v sezoni 2023?

Izberite dekliško obleko za poroko lahko hitro privede do pretiravanja. Zaradi pomanjkanja enotne obleke za otroke, pogosto oblačimo svoje otroke v tone volanov ali ravno nasprotno - stavimo na stereotipno, preveč sladko stilistiko. Otroška moda pa nam omogoča več svobode, eksperimentiranje s kroji in barvami. Obleke za deklice lahko izgledajo modne, hkrati pa se prilegajo starosti otroka.

preberi več »
navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.