Dostava

Načini dostave

Glede na količino in težo izdelkov, ki jih naročate, izbrani način plačila in lastne želje, lahko izberete enega od naslednjih načinov dostave:

 • Najhitrejši in najvarnejši:
  Dostavno podjetje - dostavo izvaja profesionalna kurirska služba DPD ali GLS. Izbira kurirja pomeni udobje in gotovost, da bo vaše naročilo dostavljeno pravočasno in po dostopni ceni. Poleg tega boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo do strani, kjer boste lahko sproti preverjali lokacijo vaše pošiljke.

   

 • Najcenejši:
  Pošta Slovenije - je najcenejša možnost pošiljanja. Vaše naročilo dostavimo preko Pošte Slovenije.

   

 • Brezplačna dostava:

  Pri naročilih od 75 EUR lahko izkoristite brezplačno dostavo, ki jo izvaja kurir DPD.

Celoten strošek dostave naročila boste izvedeli, ko boste izdelke dodali v košarico in nato izbrali obliko dostave in način plačila, ki vas zanima – v povzetku boste videli točno vrednost za plačilo.Čas dostave

Način dostave

Čas dostave

3-4 delovne dni

3-4 delovne dni

4-5 delovne dni

 

Rok za prevzem paketa

Takoj po oddaji naročila boste po e-pošti prejeli potrditveno sporočilo s povezavo. Po prejetem plačilu naročila pričnemo z njegovo izvedbo in o poteku našega dela boste sproti obveščeni.

 

Datum prejema paketa = datum pošiljanja + čas dostave

 

Datum odpreme je odvisen od dobavljivosti izdelkov in izbranega načina plačila, čas dostave pa od izbranega načina dostave.

 

Razpoložljivost izdelkov

Za vsak izdelek je naveden datum, ki opisuje, kdaj lahko izdelke odpremimo - od 24 ur do več, včasih tudi več dni (v primeru težko dostopnih izdelkov). Trudimo se, da ponudba, predstavljena na spletni strani, ustreza dejanski zalogi, vendar se lahko zgodi, da se dejanski dobavni rok podaljša - vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Če naročite več izdelkov, se čas pošiljanja za celotno naročilo ujema z izdelkom z najdaljšim časom pošiljanja. Naročilo lahko dokončate po fazah - kontaktirajte nas ali vpišite ustrezen pripis v komentar k naročilu.

Mednarodne dostave

Država dostave

Čas dostave

Avstrija, Češka, Luksemburg, Nemčija, Slovaška, Latvija, Estonija, Litva, Belgija, Nizozemska, Poljska

1-2 delovne dni

Bolgarija, Danska, Romunija, Madžarska

2-3 delovne dni

Francija, Španija, Italija, Hrvaška, Irska, Liechtenstein, San Marino,

3-4 delovne dni

Portugalska, Švedska,

5-6 delovne dni

Finska, Črna gora, Ukrajina, Moldavija, Izrael, Islandija, Albanija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Grčija, Malta, Severna Makedonija, Norveška, Srbija, Švica, Združeno kraljestvo

7-10 delovne dni

Druge države

Kontaktirajte nasČe imate kakršna koli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas.

Posadka trgovine

ZOYA Fashion - obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo, obleke za krst, otroske obleke, obleke za dekleta, elegantne obleke za otroke.

navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.