O nas

V otroškem nasmehu se skriva čarovnija, saj lahko nasmehne ves svet.

obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo, obleke za krst, otroske obleke, obleke za dekleta, elegantne obleke za otroke

Obleke ZOYA so ljubka mešanica priljubljenih stilov, od klasičnih in pravljičnih do drznih in glamuroznih!

Zadovoljstvo naših kupcev, še posebej najmlajših, je za nas najpomembnejše, zato se trudimo, da so naročila izvedena hitro in da je ponujeno blago izjemno in vrhunske kakovosti. Zahvaljujoč predanosti naših strokovnjakov, ki so pripravljeni svetovati, nakupovanje v naši spletni trgovini postane čisti užitek.

 

Zgodovina ZOYA

Sprva smo svoja oblačila izdelovali v tujini, distribucijo pa smo opravljali sami. Kljub začetnim težavam in omejitvam je podjetje ZOYA hitro pridobilo priznanje med starši, ki so iskali izvirna in kakovostna oblačila za svoje otroke po zmerni ceni.

Sčasoma se je podjetje ZOYA razširilo, postopoma smo odpirali svoje trgovine v Poljski in zaposlovali nove delavce, ki so nam pomagali pri proizvodnji in prodaji oblačil za otroke. Z razvojem podjetja so se pojavili novi izzivi, ki jih je trg postavil pred nas.

Eden od takšnih izzivov je bil gospodarska kriza, ki je prizadela celotno tekstilno industrijo. Podjetja so zapirala svoje trgovine, stranke pa so opuščale nakupovanje luksuznih oblačil za svoje otroke. Tudi ZOYA je občutila posledice krize, toda namesto da bi obupala, smo se kot starši svojega tretjega otroka odločili, da se še bolj angažiramo.

Začeli smo iskati inovativne rešitve ter uvedli spletno prodajo. Preselitev našega poslovanja na internet ni bila lahka - veliko neprespanih noči in pomanjkanje prostega dneva v letu. Vse zato, da bi ohranili svojo blagovno znamko in omogočili nadaljnji razvoj.

Kljub krizi je podjetje ZOYA vedno sledilo svojemu prvotnemu cilju - zagotavljanju veselja malim otrokom s svečanimi oblačili. Naši izdelki so bili vedno narejeni iz najbolj kakovostnih materialov, oblikovalci pa so skrbeli za vsako podrobnost, da so oblačila ne le elegantna, ampak tudi udobna za nošenje.

Po letih dela in žrtvovanja je podjetje ZOYA postalo ena najboljših blagovnih znamk svečanih oblačil za otroke v Poljski. Naši izdelki so še vedno izjemno priljubljeni, ustanovitelji pa s ponosom gledajo na svoje delo.

Ta kratka zgodba našega podjetja je zgodba o strasti, predanosti in veri v svoje sanje. Je tudi zgodba o premagovanju ovir in neprestanem teženju k popolnosti. Zahvaljujoč svoji odločnosti in nepremagljivi volji, je podjetje ZOYA postalo eno najboljših blagovnih znamk elegantnih otroških oblačil v Evropi, ki prinaša otrokom veselje in s ponosom kupujejo njihovi starši.

 

Nenehno širimo skupino naših strank in smo tudi v drugih državah:

ZOYA Avstrija: www.zoyafashion.at

ZOYA Češka: www.zoyafashion.cz

ZOYA Nizozemska: www.zoyakinderen.nl

ZOYA Nemčija: www.zoyafashion.de

ZOYA Slovaška: www.zoyafashion.sk

ZOYA Švedska: www.zoyafashion.se

ZOYA Madžarska: www.zoyafashion.hu

ZOYA Združeno kraljestvo: www.zoyadresses.co.uk

ZOYA Italija: www.zoyafashion.it

ZOYA Finska: www.zoyafashion.fi

ZOYA Francija: www.zoyafashion.fr

ZOYA Španija: www.zoyafashion.es

ZOYA Belgija: www.zoyafashion.be

ZOYA Danska: www.zoyafashion.dk

ZOYA Portugalska: www.zoyafashion.pt

ZOYA Romunija: www.zoyafashion.ro

ZOYA Bolgarija: www.zoyafashion.bg

ZOYA Litva: www.zoyafashion.lt

ZOYA Latvija: www.zoyafashion.lv

ZOYA Estonija: www.zoyafashion.ee

ZOYA Hrvaška: www.zoyafashion.hr

ZOYA Irska: www.zoyafashion.ie

ZOYA Poljska: www.zoyafashion.pl

ZOYA Grčija: www.zoyapaidi.gr

 

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas.

Posadka trgovine

ZOYA Fashion - obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo, obleke za krst, otroske obleke, obleke za dekleta, elegantne obleke za otroke.

navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.