Informacije o varstvu podatkov

Informacije o varstvu podatkov trgovine ZOYA Fashion - obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo, obleke za krst, otroske obleke, obleke za dekleta, elegantne obleke za otroke.

Našim strankam zagotavljamo popolno spoštovanje njihove zasebnosti in varstvo njihovih osebnih podatkov.

Osebne podatke, ki nam jih posredujejo stranke, obdelujemo na način, ki je skladen z obsegom soglasja strank in zakonskimi zahtevami, zlasti v skladu z Zakonom z dne 29. avgusta 1997 o varstvu osebnih podatkov (Uradni list št. 133, točka 883, s spremembami). d.). Osebne podatke strank hranimo na strežnikih, ki zagotavljajo njihovo popolno varnost. Do baze podatkov imajo dostop samo pooblaščeni zaposleni v Trgovini.

Vsaka stranka, ki nam je posredovala svoje osebne podatke, ima popoln dostop do svojih podatkov za namen preverjanja, spremembe ali zahteve za odstranitev.

Trgovina zbranih osebnih podatkov kupcev ne posreduje, prodaja ali posoja tretjim osebam, razen če to stori z izrecnim soglasjem ali na zahtevo kupca ali na zahtevo po zakonu pooblaščenih državnih organov v zvezi s postopki, ki tečejo. 

Naša trgovina uporablja tudi t.i piškotki (cookies). Te datoteke shrani naš strežnik na strankin računalnik in zagotavljajo statistične podatke o strankini dejavnosti, da lahko našo ponudbo prilagodimo njenim individualnim potrebam in okusom. Kupec lahko kadarkoli onemogoči možnost sprejemanja piškotkov v svojem spletnem brskalniku, vendar se mora zavedati, da lahko v nekaterih primerih prekinitev povezave s temi datotekami vpliva na uporabo ponudbe naše trgovine.

Radi bi vas opozorili na dejstvo, da če na spletno stran naše trgovine postavimo povezave, ki vodijo do drugih spletnih strani, ki jih ne upravljamo mi, ne moremo biti odgovorni za vsebino teh spletnih strani ali za raven zaščite zasebnosti, ki jo zagotavlja skrbniki teh spletnih mest. Pri odločitvi za prehod na takšne spletne strani naročnik to stori na lastno odgovornost. Svetujemo vam, da preberete politiko zasebnosti, ki jo izvajajo te spletne strani, preden jim stranka posreduje vaše osebne podatke.

Kupcem pošiljamo reklamne in promocijske materiale le, če so za to dali soglasje. To še posebej velja za novice, poslane stranki, če ta potrdi povezavo, ki smo jo jasno navedli in vsebuje soglasje za prejemanje novic o trenutnih akcijah, popustih in novih izdelkih v naši trgovini. Ti materiali veljajo samo za ponudbo naše trgovine.

Vsa vprašanja, prijave in predloge v zvezi z varovanjem vaše zasebnosti, predvsem pa osebnih podatkov, pošljite na info@zoyafashion.si

 

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas.

Posadka trgovine

ZOYA Fashion - obleke za punčke, otroške obleke, otroške obleke za posebne priložnosti, obleke za obhajilo, obleke za krst, otroske obleke, obleke za dekleta, elegantne obleke za otroke.

navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.