Nežne Slovesne Rokavice z Mrežico

slovesne rokavice, rokavice za obhajilo, mrežaste rokavice, rokavice z biseri, rokavice z loki, elegantne dekliške rokavice, nedolžnost in čistost, spominske rokavice, univerzalna velikost rokavic
  • nov izdelek
Razpoložljivost: velika količina
Odpremljeno bo v: 1 dan
Dostava: Cena ne vključuje morebitnih stroškov plačila preverite načine dostave
Cena: 9,00 € 9.00
količina kos

product unavailable

dodaj na seznam želja
* - Polje obvezno

Opis

Predstavljamo vam posebne slovesne rokavice, ki združujejo nedolžnost in eleganco, popolne za dopolnitev obleke deklice, ki se pripravlja na svoje Prvo sveto obhajilo. Te rokavice so simbol prefinjenosti in razreda, izdelane z največjo skrbnostjo, da poudarijo posebnost tega zakramentalnega dne.

Izdelane iz nežne mrežice, te bele rokavice odlikuje subtilen vzorec, ki zagotavlja ne le lep videz, ampak tudi zračnost in udobje pri nošenju. Mrežica je mehka in elastična, kar omogoča otroku svobodo gibanja rok, medtem ko trdno zaključevanje zagotavlja trajnost in odpornost proti trganju.

Vsak par je okrašen z okusnimi detajli v obliki satenastega loka in nežne biserne aplikacije, kar dodaja čar in poudarja posebnost priložnosti. Čudoviti dodatki so uravnoteženi in diskretni, da ne odvrnejo pozornosti od celotnega oblačila, ampak ga nežno poudarijo.

Rokavice so zasnovane tako, da se ujemajo z večino obhajilnih oblek, tako klasičnih kot bolj sodobnih. Njihova univerzalna velikost in elastična struktura materiala zagotavljata, da se popolnoma prilegajo otrokovi roki, kar zagotavlja udobje skozi celotno slovesnost.

Te rokavice niso le praktične, ampak predstavljajo tudi čudovit spomin na ta sveti dan. Lahko se shranijo kot simbol nedolžnosti in čistosti, ki je spremljal otroka med enim najpomembnejših trenutkov v njegovem življenju.

Vsak komplet vključuje slovesne rokavice iz mrežice, ki bodo dostavljene v embalaži, ki zagotavlja njihovo varnost in popolno stanje ob prejemu. Zagotavljamo, da bodo čudovit dodatek k obhajilnemu oblačilu, ki bo ostal v spominu za leta.

 
 

Stroški pošiljanja Cena ne vključuje morebitnih stroškov plačila

Država pošiljanja:

Ocene izdelkov (0)

navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.