Ekskluzivno Darilno Pakiranje

Razpoložljivost: velika količina
Odpremljeno bo v: 1 dan
Dostava: Cena ne vključuje morebitnih stroškov plačila preverite načine dostave
Cena: 4,00 € 4.00
količina kos

product unavailable

dodaj na seznam želja
* - Polje obvezno

Opis

Naj vaš nakup postane posebno darilo!

Ko izbirate za svojega otroka elegantno obleko za rojstni dan, fantovski komplet za krst ali okrasno trakico za posebno priložnost, želite, da je darilo ne le lepo, ampak tudi zapakirano na način, ki poudarja njegovo edinstvenost. V naši spletni trgovini razumemo te potrebe in ponujamo profesionalno storitev darilnega pakiranja.

Ekskluzivno pakiranje, ki bo navdušilo vsakogar

Izdelek, ki ste ga naročili, bo skrbno zapakiran v okrasno škatlico, povezano s sijočim satenastim trakom. Znotraj boste našli izdelek, ovit v nežen papir, zapečaten z našo firmo nalepko. Vse skupaj izgleda izjemno elegantno in je pripravljeno za podarjanje ljubljeni osebi.

Kako izkoristiti storitev darilnega pakiranja?

To je preprosto! Pred zaključkom nakupa dodajte v košarico možnost "Darilno pakiranje". Če želite, da so le določeni izdelki iz naročila zapakirani na ta način, nam to sporočite v opombi. Pomembno je, da uporaba te storitve ne vpliva na čas izvedbe naročila.

Varno dostavo v stilskem pakiranju

Vsako darilo, ki ga pakiramo, gre v našo firmo folijo, ki zagotavlja varno dostavo s strani izbranega prevoznika. Poskrbimo, da v darilnem paketu ni nobenih cen ali računov (račun poslan po e-pošti), tako da lahko darilo takoj podarite po prejemu.

Storitev je na voljo za celotno naročilo

Ni važno, koliko izdelkov naročate - storitev darilnega pakiranja je na voljo enkrat za celotno naročilo. Naj vsak izdelek, ki ste ga naročili, postane posebno darilo, ki bo navdušilo ljubljeno osebo.

Stroški pošiljanja Cena ne vključuje morebitnih stroškov plačila

Država pošiljanja:

Ocene izdelkov (0)

navzgor
Shop is in view mode
Oglejte si celotno različico spletnega mesta
Sklep internetowy Shoplo.pl, powered by Shoper.